hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   +36-20/9341-958 +36-20/3292-422  | Adatkezelési tájékoztató

Csapatépítő helyszín

Felejthetetlen élményt keres, felejthetetlen helyszínen?

csapatepito seholsziget 2018

Csapatépítés természetközeli, minőségi környezetben

A Seholsziget Élménypark felejthetetlen helyszínt kínál külsős szervezésű csapatépítő tréningek, kurzusok, workshopok, szakmai találkozók, családi napok megrendezésére.
Az alábbi témakörökben szervezünk tréningeket: (természetesen egyedi igények esetén ettől el tudunk térni)

 1. Játékos csapatépítő "Falusi hetvenkedés"  bővebben >>> itt
  Ügyességi vetélkedők, csapatjátékok (célbalövés különböző eszközökkel, talicskatoló verseny, pusztasí, ló terelés, egyensúly próba, vívás kard nélkül, taliga szlalom bekötött szemmel...
 2. Bográcsos főzőverseny csapatépítő  bővebben >>> itt
  A csapatok egy vidám bográcsozás alkalmával összemérhetik főzési tudományukat, melyhez minden kelléket (bogrács, fa, eszközök, alapanyagok…) biztosítunk. A végeredményt egy szakavatott zsűri bírálja el, majd a kész finomságokat együtt elfogyasztjuk.
 3. Kézműves csapatépítő  bővebben >>> itt
  Kézműves csapatépítő „természetes anyagokból az újrahasznosítás jegyében”
  Ahhoz, hogy alkotni tudjunk, nagyon fontos a környezetünk. Alkotóműhelyünk különleges és inspiráló a kreatív csapatépítéseinkhez.
 4. Disznóvágással egybekötött csapatépítő bővebben >>> itt
  Gyakorlott böllér „felügyelete” mellett, a csapat közös disznóvágáson vesz részt, a falusi hagyományokat felelevenítve. Természetesen a közös munka, közös „lakomával” végződik.

Akik már jártak nálunk:

WABERER’S INTERNATIONAL Nyrt., Kisvakond-Park Kft., Grundfos Shared Services Kft., LogMeIn, Aegon Biztosító, Budapest Bank, Nestlé, MKB, Continental Vác, Telenor, ZooDom, Brendon Gyermekáruházak Kft., TEVA, BKK, WSH, Nematech Kft., Szigetszentmiklósi Önkormányzat, Lufthansa Systems Hungária Kft., Tesco, ÉMÁSZ, Metro….

„Fantasztikusan éreztük magunkat, csodálatos kis édenkertet hoztatok ott létre. Élményekkel gazdagon tértünk haza, arról csivitelnek a kollegák mióta szálingóznak be ma reggel dolgozni. Tartalmas és mozgalmas volt, van is miről beszélni. Mint láttad, nem szegte a kedvüket az időjárás sem, ebből is látszik, hogy jól szerkesztett, az érdeklődést maximálisan fenntartó volt a hetvenkedés. Amit külön szeretnék megemlíteni a hozzáállásotok, sokat dobtatok az élményen.”
WABERER’S INTERNATIONAL Nyrt.

 
„Köszönjük szépen a csapatépítő programot, nagyon jól éreztük magunkat, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a kollégáimtól, mind a helyszínről, mind pedig a kedves munkatársaidtól. Többen vissza fognak térni családostól, valamint én is ajánlani fogom a cégnél többi vezető társamnak...”
Grundfos Shared Services Kft.
 
„nagyon jól éreztük magunkat a vendéglátás/szolgáltatások minősége, az ott dolgozók kedvessége példaértékű.”
Lufthansa Systems Hungária Kft.

 

csapatepito seholsziget 2013