hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   +36-20/9341-958 +36-20/3292-422  | Adatkezelési tájékoztató

A csapat

Lek János és Markó Judit

Judit és János

János:
Kiegészítjük egymást munkánk során -támogatva-segítve-szeretettel figyelmeztetve.
Amihez hozzáfogtam teljes odaadással, 120%-kal végeztem. Feladatom volt a park tervezése, építése, az építés irányítása. Fő szempont volt számomra a biztonság, az egyedi kivitelezés,
ami csak úgy tudott létre jönni, hogy nagyon jó kollégákkal, ill. szakemberekkel közös alkotásként készültek a park különböző egységei.
Judit:
Fontos számunkra az alkotás öröme, és a természet harmóniája.
János:
Közel áll hozzánk a lovak szeretete ezen belül szívesen lovagolok ill, fogatot hajtok.
Judit:
A park központi gondolata a "boldog család", aminek az előkészítésében, a környezet, ill. a programok szervezésében dolgozom szívesen. Sokan mondják, hogy büszkék lehetünk a parkra,
de én tudom, hogy ami itt a parkban épült az nem a mi érdemünk, hanem a Teremtő Isten segítségével jött létre. Ami motivál a munkámban az a "szolgálat" a családok felé.
János:
A Park egy lehetőség azok számára, akik szeretnek nagyot álmodni és szívesen dolgoznak másokért, olyan dolgokért, aminek a fizető eszköze a mosoly és a szeretet...
A jelenlegi csapat ilyen lelkületű.
Amiben szívesen tevékenykedek az-az alkotás, új dolgok létre hozása, a fával való munka. Szeretek a természetben lenni, kirándulni, lovagolni, fogatot hajtani, családokkal beszélgetni.
Judit:
Szívesen foglalkozok az emberekkel, kedvenc programom a családokkal közös kemencés sütögetés.
Amit érdemes tudni rólunk, hogy három éve megváltozott az életünk  (2010.02.10.) Krisztus gyermekei lettünk. Az életünkben változott a fontossági sorrend.
A hármas kötelék lett az életünkben a legfontosabb.

"Sokkal jobban van dolga a kettőnek, hogynem az egynek; mert azoknak jó jutalmok vala az ő munkájokból.
Ha az egyiket megtámadja is valaki, ketten ellene állhatnak annak; és a hármas kötél nem hamar szakad el."

Bors Valéria

Bors ValériaÚgy érzem, a Seholszigeten nagyon változatos a feladatköröm. Az építkezés kezdetétől szinte minden munkakörben ami a feladatkörömhöz tartozik, részt vállaltam. A kezdeti kinti munkáktól a vendégek fogadásától a táboroztatásig, csoportvezetéstől a főzésig, kiszolgálásig minden területen kipróbáltam magam. Naponta az előkészítések, anyagbeszerzések, egyes területek ellenőrzése, figyelemmel kísérése tartozik hozzám. Hétvégeken a vendégek kiszolgálása is a feladataimhoz tartozik. Mindegyik munkát szívesen csinálom. Bármelyikben otthon érzem magam.

Az életben a mások segítése tölt el a legnagyobb boldogsággal. Gyermekkoromtól abban nőttem fel, hogy mindig támogattuk egymást. Később pedig munkám mellett szívesen segítettem családtagjaimnak és barátnőimnek, sőt idegeneknek is.

Szerintem a Seholsziget egy nagyon különleges kirándulóhely, ahol felnőtt és gyermek egyaránt egy más világban érezheti magát. Úgy érzem a mostani munkatársak fiatalságukkal, tudásukkal és összefogásukkal nagyon sokat tesznek a Park fellendítéséért. Ha a csapat közös célja vendégeink igényeinek kiszolgálása, hogy nyugodt és boldog órákat, napokat tölthessenek el az Élménypark bármely részén, az elvégzendő feladatok bennünket is boldoggá tesznek.
Régóta hobbim a varrás, bár mióta szemüveget kell hozzá viselnem, nehezen szánom rá magam. Eléggé nyugodt természetű, türelmes, kitartó vagyok.

Rádi János

jani  Fogathajtó, kisállatgondozó...