hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   +36-20/9341-958 +36-20/3292-422  | Adatkezelési tájékoztató

Óvodai és Osztálykirándulások

Felejthetetlen nap a gyermekeknek! 
Az erdő alján a Lókos patak partján található a Seholsziget Élménypark, mely remek kikapcsolódást biztosít „kicsiknek és nagyoknak” egyaránt. Szervezett, természet közeli programjaink között megtalálhatóak a lovas és kézműves foglalkozások, íjászat, élményvonatozás, természetjárás. Az élményt állatsimogatónk, mini állatkertünk és korosztályos játszótereink teszik teljessé. Több napos osztálykirándulások lebonyolítását is vállaljuk, 30 fő feletti létszám esetén kérje csoportos árajánlatunkat!

Regisztráció a kirándulásra

ovodai osztalykirandulas seholsziget

PEDAGÓGUSOKNAK a belépés 2021-ban is INGYENES amennyiben csoporttal érkeznek!
A gyermek belépőjegy 800 Ft/fő,  a belépőjegy kedvezményes ára 30 fős létszámtól egységesen 600 Ft/fő, 100 fős létszámtól pedig 500 Ft/fő (a kísérő szülőkre is ez az ár vonatkozik), amely az Alapszolgáltatásaink* igénybevételére érvényes, ezen kedvezményhez a kiránduló csoport előzetes regisztrációja szükséges e-mailben!  
*Alapszolgáltatásaink, amit a belépő tartalmaz:

- az élménypark-, a Szent Ferenc Kupola-, az Alkotóműhely és régi szerszámok "felfedezését"
- az Erdei Madár Tanösvény végigjárását
- "ismerkedést" az Állatsimogatónk lakóival, a park kedvenc kis állatainak megismerését
- korosztályos játszótereink: labirintus-, csikó- és erdei játszótér használatát További választható szolgáltatásainkról ide kattintva, illetve sportolási lehetőségeinkről ide kattintva tájékozódhatnak.

Regisztráció:

Regisztációhoz a csoport érkezése előtt minimum egy héttel kérjük kitölteni az alábbi modult (csak rá kell kattintani és kitölteni, majd a küldés gombbra nyomni:

Regisztráció a kirándulásra

További információk:

A Parkba érkező vendégek számára a parkolás INGYENES! 

Étkezési ajánlatunk
(csoportok esetén a zöld regisztrációs modul kitöltése szükséges, ami tartalmazza az étkezés rendelését is. Kérjük, hogy a csoportok egységesen egyfélét rendeljenek.)
Bolognai spagetti (800 Ft/gyermek, 1000 Ft/felnőtt)
Paprikás krumpli (800 Ft/gyermek, 1000 Ft/felnőtt)
Bogrács gulyás (800 Ft/gyermek, 1000 Ft/felnőtt)
Kemencés lepény (sajttal, sonkával töltve) (800 Ft/adag=2szelet)
 
kupola etkezes

Gyermek táborok

Szakmai lovas és nyári táborainkba a gyermekeket egyedülálló szállásformánkkal, a Csillagfény táborral várjuk. Ezek a „falábakon“ álló egyedi faépítmények, csodás hangulatot varázsolnak a táboréletnek. A tábor területéhez kulturált vizes blokk tartozik. Mellette található szabadtéri színpadunk is, mely alkalmas verses, zenés előadásokra, valamint színház, ének, tánc… stb. műsorok megtartására. 

A hangosítás minden esetben megoldott.

Táborhelyünk külsős szervezésű táborokhoz is bérelhető, akár 140 fő elszállásolására is alkalmas. A táboros pályázatok kritériumainak minden szempontból megfelel, ezekhez ideális, programgazdag helyszín.
A pályázatokban szereplő kiírások szerint, a Seholszigeten megvalósítható táborok: nyelvi, sport, lovas, természet (erdő-mező/erdei iskola), indián, kézműves (agyag-kerámia/kerámia festő/szobrász)...