hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   +36-20/9341-958 +36-20/3292-422  | Adatkezelési tájékoztató

Rendezvény helyszín

A Seholsziget Élménypark szeretettel várja családok, cégek, rendezvényszervezők, tréning cégek és táborszervezők jelentkezését. Kérjen ajánlatot: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A többnapos rendezvényekhez különböző típusú szálláshelyeink is igénybe vehetőek. Bővebb információ a Szállás menüpont alatt.

Céges konferenciák számára (max. 80 fő), valamint indoor és outdoor tréningek céljára is ideális helyszínt kínálunk.

A Park befogadóképességét jól érzékelteti, hogy kiemelt rendezvényeinken nem példa nélküli a közel ezer fős látogatószám sem.

Adott létszám esetén lehetőség van a Park meghatározott részeinek bérlésére.
Jelenlegi adottságaink egy időben 230 fő fedett helyen történő leültetését teszik lehetővé (4 helyszínen), további 100 fő fix és telepített padok és asztalok mellé telepedhet, tehát jó idő esetén egyszerre 330 fő tud ülve étkezni. Természetesen ennél jóval több látogató tud fedett helyen tartózkodni. Mivel a Parkot folyamatosan fejlesztjük, ezért aktuális lehetőségeinkről kérje pontos tájékoztatásunkat és árajánlatunkat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Több mosdóval (férfi, női és mozgáskorlátozott) rendelkezünk. Pelenkázó is rendelkezésre áll.

A Park központi épületében, a Szent Ferenc kupolában és a Postakocsi Vendégházban WiFi hozzáférés biztosított.

A Park központi audiorendszerrel rendelkezik, mely a teljes területen hallható, elsősorban háttérzene sugárzására és információk bemondására alkalmas.
Ezen túlmenően bérelhető hordozható hangosítási rendszerünk.

A szabadidő tartalmas eltöltését alapszolgáltatásaink mellett jelenleg egy ping-pong asztal, két Tájfun asztal (léghoki), két tollaslabada háló, egy röplabda háló és egy pár minifoci kapu biztosítja. Ez utóbbiak akár a mintegy 800 m2-es fedeles lovardában is telepíthetőek, így használatuk bármilyen időjárás esetén zavartalanul biztosítható. A lovarda talaja rendszeresen locsolt, tömörített, boronált, simított és tisztított homok. Lelátóval is rendelkezik, ahol mintegy 200 fő tud egyszerre helyet foglalni. Előterében fűthető társalgó, pihenő található.

A Park az évek során számos rendezvénynek adott otthont, melyek során több állandó és alkalmi társulat szórakoztatta vendégeinket, így szinte bármilyen kérésnek megfelelő produkció lehetséges (népzenei koncert, háttérzene és táncház, interaktív zenés gyermekműsor, stb.).