hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   +36-20/9341-958 +36-20/3292-422  | Adatkezelési tájékoztató

Programlehetőségek

Programjainkra jegyet (TINCSET) a Pénztárban és Kupola Büfénkben tudnak váltani. Ezen szolgáltatásaink külön térítési díj ellenében vehetők igénybe, melynek összegéről az árak menüpontban tájékozódhat.

Csoportok esetén az alábbi programokra előzetes regisztráció szükséges az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a +3620/9341-958-as telefonszámon.
Egyéni látogatók a hétvégi nyitva tartás alatt a szabad kapacitás függvényében tudják igénybe venni szolgáltatásainkat.

Lovaglás kipróbálása

lovaglasi lehetoseg

A lovaglás időtartama pár perc, amelyet minden esetben az adott lovas adottságaihoz igazítunk.
A lovaglás kipróbálása legkésőbb a park zárása előtt egy órával vehető igénybe.
Természetesen ennél hosszab idejű lovaglásra is van lehetőségük, amelyre előzetes regisztráció szükséges. Bővebb információ a Lovasoktatás menüpontban. 
Létszám 10 fő.
Lovaskocsizás

lovaskocsikazas

Fjord kettesfogatunk kb. 20-25 perces, Nőtincs központját érintő útra viszi vendégeinket. Egy kocsira egyszerre 8-10 fő fér fel. 
Ettől eltérő időtartamú és útvonalú elképzelések előzetes egyeztetést igényelnek. Bővebb információ az Árak menüpontban.

Élményvonatozás

elmenyvonatozas

Vidám kismozdonyunk, a Tincsi Lokomotív utasaival a Nőtincsi tóig és vissza közlekedik, menetideje 15-20 perc. Az induláshoz legalább 15 utas szükséges, maximum 35 fő fér fel rá. 

Pán Péter Mesesziget

pan peter jatszohaz

Felejthetetlen élményt nyújt a gyermekeknek Pán Péter Meseszigete. 2 több szintes hajóból, és hozzá tartozó udvarból áll. Zokni, váltócipő használata kötelező, 12 éves korig vehető igénybe. Bővebb információ itt.

Alpaka bemutató

alpaka program

Az alpaka farm állatkáinak bemutatása, az alpakák természetének megismerése, a foglalkozás kb. 30 perc. A programhoz legalább 10 fő szükséges, maximum létszám 30 fő. A programhoz előzetes regisztráció szükséges! Bővebb információ itt

Kiscsoportos alpaka foglalkozás

alpaka foglalkozas

A foglalkozás alatt részletes információt kaphat az alpakákról, etethetik és vezethetik őket, miközben megismerhetik természetüket, barátságosságukat (legfőképpen a gyermekek felé), kíváncsiságukat minden új, vagy meg nem szokott dolog iránt. Ha elérjük a bizalmukat, nagyon barátságosak lesznek, békét és nyugalmat sugároznak felénk. Megtapinthatja, hogy milyen puha és finom az egyedülálló és allergiamentes alpaka gyapjú. A foglalkozás maximum létszáma 10 fő. A program, előre egyeztetett időpontban vehető igénybe.  Bővebb információ itt

 

Íjászat, terepíjászat

ijaszat

Az íjászat kipróbálására a hétvégi nyitva tartás alatt van lehetőség, minimum 10 fő szükséges az elindításához. Terepíjászathoz előzetes regisztráció szükséges, melyet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen jelezhetnek felénk.

Kézműves foglalkozás

kezmuves foglalozas

A Park elsősorban a természetes anyagokat és hagyományos technikákat részesíti előnyben. A foglalkozások között szerepel a fakarikából történő állatkák készítése, az agyagozás, illetve a korongozás.
A foglalkozások időtartama, az alkalmazott technikák függvényében változhat. Kézműveseink gyermekbarát szemlélete garantálja a gyermekek sikerélményét. (Iskolás kortól ajánljuk).
A különféle kézműves foglalkozások adott időpontokban indulnak, melyről aznap tájékoztatjuk vendégeinket!

 Gyapjú feldolgozás

rokka fonal

Gyapjú feldolgozás alapjainak bemutatása, kipróbálása a nyers gyapjútól a fonálig. Minimum létszám 20 fő. 
Előzetes regisztráció szükséges: Markó Judit +3620/9341-958